Vi är din professionella städfirma 

Att anlita en städfirma är ett perfekt sätt att få ett rent hus utan att behöva lägga energin på detta, och vi är en sådan med många års erfarenhet inom branschen. Ett självklart val för dig som behöver städa, men som helt enkelt inte hinner med.

När du anställer oss kan du vara säker på att du får förstklassig städning! Vi ser till att ditt hus luktar gott och är skinande rent. För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda, och därför anpassar vi oss självklart efter dina önskemål. Behöver du en städfirma för att utföra storstädning, flyttstädning eller hemstädning så är vi firman för dig. Du bestämmer själv hur ofta du vill att vi ska komma ut till dig. Det kan vara en gång i veckan, en gång i månaden eller enbart för storstädning

Miljömedvetna produkter 

För oss är det viktigt att vi som ett företag tar hand om miljön på det bästa möjliga sätt. Därför använder vi oss enbart av produkter som är bra för både människor och miljön, detta för att skydda både miljön och våra kunder.

Vi vill inte att ditt hem ska bli fullt av skadliga kemikalier. Detta betyder också att vi kan erbjuda allergifria tjänster för våra kunder. Vi vet dessutom hur vi bäst användarna produkterna i ditt hem för det absolut bästa resultatet. 

Fördelar med en städfirma 

Att anställa en städfirma har många fördelar. För det första vet vi hur man städar. Vi vet hur vi får det rent inte bara på ytan, utan även på djupet. Det är svårare att städa och hålla rent än vad du kanske tror.

Vi ser till att ditt hus är rent och fritt från bakterier. Att anställa en städfirma gör att du även har tid för annat. Istället för att spendera timmar på att städa kan du göra roligare och mer produktiva saker.

Låter detta passande för dig? Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och för mer information om våra tjänster.