feature-img

En städfirma som gör det rent och fint

För många är städning en tråkig men ack så nödvändig syssla. Att ha det stökigt där hemma, på arbetet eller i fastigheten är nämligen inte bra för måendet. Är det så att det går alltför långt kan det till och med vara farligt för hälsan. Just därför är städning ett måste, detta hur tråkigt det än är.

De goda nyheterna är dock de att du inte behöver ägna dig åt städning på egen hand om du inte vill det. Du kan nämligen anlita en städfirma och låta denna göra jobbet åt dig. På så sätt kan du få det rent och fint utan att själva behöva lägga ner tid på att städa.

Regelbunden städning

Som alla vet räcker det tyvärr inte med att städa en gång, utan det är något som måste göras på en regelbunden basis. Just därför är vi en städfirma som mer än gärna kommer och städar hos dig fortlöpande.

Exakt hur ofta du vill att vi kommer är det förstås upp till dig att avgöra. Det kan röra sig om allt från att vi kommer dagligen till att vi kommer en gång i veckan eller en gång i månaden. Hur ofta du än vill ha vår hjälp så anpassar vi oss efter det. Vi ser dessutom i största möjliga mån till att det alltid är samma lokalvårdare som kommer och städar hos dig, framför allt i de fall då det rör sig om hemstädning. Det gör vi eftersom vi är fullt medvetna om att det kan kännas olustigt att släppa in främmande personer i sitt hem.

feature-img

Miljövänliga rengöringsmedel

Vi är också en städfirma som värnar om miljön och som därför använder oss av miljövänliga rengöringsmedel. Du kan på så sätt känna dig trygg i det faktum att vår städservice inte har någon negativ inverkan på miljön eller på klimatet!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify