Vilken sorts städhjälp behöver du?

Bland de städtjänster som vi erbjuder ingår bland annat de nedan.

img

Hemstädning

Vill du kunna slippa att behöva ägna dig åt städning där hemma? Då kan du anlita oss för hemstädning. Antingen kan det röra sig om en vanlig hemstädning, eller så kan du anlita oss för en riktig storstädning om du har det extra stökigt i hemmet. Det är också upp till dig att avgöra ifall du vill att vi bara kommer och städar en gång eller ifall du vill att vi kommer regelbundet.

 

img

Flyttstädning

En av de mest påfrestande typerna av städning är flyttstädningar. Dessa måste nämligen göras på ett oerhört noggrant sätt eftersom det är viktigt att lämna över sin bostad till de nya ägarna eller hyresgästerna i absolut bästa möjliga skick. Eftersom en flytt kan innebära nog så mycket jobb som det är kan det vara guld värt att slippa flyttstädningen. Anlita därför oss och låt oss sköta den åt dig!

img

Kontorsstädning

Vi vänder oss till flera olika typer av kunder. Vid sidan av privatpersoner inkluderar detta bland annat även företag. Är du till exempel egenföretagare och behöver hjälp med att hålla det rent i ditt kontor? Då är också det något som vi mer än gärna hjälper dig med!

img

Fönsterputsning

Du kanske bara behöver hjälp med att göra rent dina fönster? Inte heller detta är i så fall några som helst problem för oss, utan vi sköter gärna din fönsterputsning åt dig. När vi är klara kan du förvänta dig fönster som är skinande rena!