Om oss på Eldora Bygg & Städmästarna AB

Få människor tycker att det är superhärligt att tillbringa sin lediga tid med att städa, och många känner snarare att det inte finns någon tid för det överhuvudtaget.

Därför finns vi på Eldora Bygg & Städmästarna AB tillgängliga för både dig som privatperson eller företag, så att du kan fokusera på det du faktiskt vill. Med en mängd olika tjänster kan vi alltid hjälpa er med det ni behöver hjälp med – samtidigt som vi garanterar att ni alltid sätts i fokus.

I vårt utbud finns bland annat kontorsstädning och butiksstädning för företag, och för privatpersoner finns möjligheten att få hjälp med fönsterputsning, flyttstädning och hemstädning. Det och väldigt mycket mer, alltså.

Lång erfarenhet

Vi som jobbar på Eldora Bygg & Städmästarna AB har lång erfarnhet av städning både i offentliga och privata miljöer. 

Vi har en historia inom städbranschen sedan långt tillbka i tiden som har gett oss gedigen erfarenhet och kunskap kring hur en högkvalitativ personlig städservice till både företag och privatpersoner ska levereras. Med över ett hundratals hjälpta kunder är vi säkra på vår expertis.

 
Vi på Eldora Bygg & Städmästarna AB har dessutom ett stort och tydligt mål med alla våra kunder: att leverera en bra service i högsta möjliga kvalitet.

Eldora Bygg & Städmästarna AB har miljön i fokus

Om fel produkter används vid städning kan det vara påfrestande för miljön. Därför tar vi vårt ansvar och väljer alltid miljövänliga material och produkter när vi utför vårt arbete hos er. 


Varmt välkommen till oss på Eldora Bygg & Städmästarna AB!